Bağdat Yatak Odası Takımı

0₺

Bağdat Yatak Odası takımımızla sıcak tonları ve lüks tasarımı birleştirerek yaşam alanlarınızı konforla buluşturuyoruz. Geniş depolama alanıyla karmaşayı önleyen ve kuş tüyü süngerli yatak başlığıyla rahatlığı artıran bu set, Antik ve Kapadokya dolaplarımızla uyumlu olmasıyla da seçeneklerinizi genişletiyor. Akyol Life'ın Bağdat Yatak Odası takımı, evinizde estetik ve işlevselliği bir arada sunuyor.

Bağdat Yatak Odası Takımı

Akyol Life'ın en yeni üyesi BAĞDAT YATAK ODASI'na hayran kalacaksınız! Bu harika tasarım, modern ve retro tarzlarının eşsiz birleşimiyle hayat bulmuştur.

Bağdat Yatak Odası seti, ahşabın en saf haliyle tasarlanıp cevizin en çarpıcı tonuyla birleştirildiğinde büyülü bir hava yaratıyor. Farklı yönlere çizilen ince çizgiler ve renk geçişlerinin yumuşakça sağladığı uyum, yatak odanızın ambiyansını tamamlıyor.

Geleneksel desenlerin modern çizgilerle birleşimi, Bağdat Yatak Odası'nın şıklığının kaynağıdır! Cevizin bol ve çeşitli kullanımıyla tasarımda öne çıkan yatak odası seti, katmanlı malzeme kullanımı ve ince işçiliğiyle ürünü estetikle bütünleştirirken, kulp ayrıntıları da tasarımın zerafetini tamamlıyor.

Bağdat Yatak Odası'nın zarif hatları ve modern çizgilerin geometrik uyarlamaları, yatak odanızın estetik görünümünü ön plana çıkarırken, yüksek ayak detayı kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu sade ve modern tasarım, estetik anlayışa yeni bir perspektif getirirken, huzur bulduğunuz yaşam alanınızda göz alıcı bir şekilde öne çıkıyor.

Dolapların geniş iç hacmi ve çok işlevli bölmeleri, yatak odanızın düzenini korumayı kolaylaştırıyor. Akyol Life'ın klasik özelliği olan modüler dolap sistemlerinin yanı sıra, led ışıklandırma özellikli dolaplar, yüksek boy şifonyerler ve bazalı yataklar gibi ihtiyaçlarınızın tümünü Bağdat Yatak Odası karşılıyor!

Modül G Y D
Dolap 200 202 230 61
Köşe Dolap 202 230 61

  • Bencli karyola set
  • Cam kapaklar akordiyon sistem açılım
  • Temperli Reflekte Cam kapak dolap
  • Yüksek ayaklı
  • 160*200 bazalı karyola
  • Sensörlü dolap içi Led sistemi
  • Çok raflı dolap içi
  • Kumtaşı renk
  • Modern tasarım
  • Dokunmatik Led Ayna
  • Smart Komodin seçeneği (ses sistemli-usb-bluetooth özellikli)
Ürün Rengi Kum Taşı
Kullanılan Malzeme MD, Suntalam, Temperli cam, Metal malzemeden üretilmiştir.

 

 

Soru & Cevap

18.07.2023

Merve

(73) FAYDALI

Soru: Bağdat makyaj masası ve bazasını İstanbul Anadolu yakası maltepe de nerde bulabilirim yardımcı olur musunuz

Cevap: Akyol Life Style Masko +90 546 902 58 79 numaralı telefonlardan İstanbul satış noktamız ile iletişime geçip fiyat alabilir, mağazamıza giderek ürünleri yerinde görüp inceleyebilirsiniz.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Mobilya sektöründe yıllardır hizmet veren Akyol life özenle tasarlanmış, birinci kalite mobilyaları sizler için üretiyor. Kalite deyince ilk akla gelen İnegöl mobilyası, Akyol Life tasarımıyla birlikte dayanıklı, rahat ve göz alıcı mobilya anlayışının kurallarını yeniden yazıyor.

x