Antik Yatak Odası Takımı

0₺

Modern ve retro tarzların kombinasyonu neticesinde ortaya çıkan Akyol Life'ın son harikası ANTİK YATAK ODASI'nı çok beğeneceksiniz! Ahşabın en yalın haliyle tasarlanması ile büyüleyici bir etki yaratan Antik Yatak odası takımı, cevizin en güzel tonuyla göz kamaştırıyor. Farklı yönlerde kesişen ince çizgiler ve yumuşak renk geçişleriyle sağlanan harmoni yatak odanızı tamamlayacak.

Antik Yatak Odası Takımı

Modern ve retro tarzların kombinasyonu neticesinde ortaya çıkan Akyol Life'ın son harikası ANTİK YATAK ODASI'nı çok beğeneceksiniz!

Ahşabın en yalın haliyle tasarlanması ile büyüleyici bir etki yaratan Antik Yatak odası takımı, cevizin en güzel tonuyla göz kamaştırıyor. Farklı yönlerde kesişen ince çizgiler ve yumuşak renk geçişleriyle sağlanan harmoni yatak odanızı tamamlayacak.
 

Geleneksel motiflerden ilham alan şıklık! Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı Antik Yatak Odası, cevizin yoğun ve farklı şekillerde kullanımıyla dikkat çekiyor. Katmanlı bir şekilde kullanılan ve ince işçiliği yansıtan malzeme ürüne estetik bir görünüm kazandırırken, kulp detayları tasarımın şıklığını tamamlıyor.

Antik Yatak Odasının ince hatları, modern çizgilerin geometrik yorumları, yerden yüksek ayak detayı, estetik görünüşünün yanı sıra kullanım kolaylığı da sağlıyor. Bu çağdaş ve yalın tasarım, estetik kavramına yeni bir boyut getirirken, huzura en çok ihtiyaç duyduğunuz yaşam alanınızda tüm ihtişamıyla dikkat çekiyor.


Dolapların geniş hacmi ve içerisinde yer alan çok amaçlı bölmeler ile yatak odanızı düzenli tutmak artık çok kolay.
Akyol Life klasiği büyüyüp küçülebilen modüler dolap sistemleri, led aydınlatma özelliğine sahip dolaplar, yüksek şifonyerler ve bazalı karyolalar kısaca aradığınız her şey Antik Yatak Odası Takımı’nda!

Modules W H D
Dolap 200 200 230 62
Köşe Dolap 50 230 97
100 cm Dolap 100 230 62
50 cm Sağ Ek Dolap (Raflı) 50 230 62
50 cm Sol Ek Dolap (Askılı) 50 230 62
160 cm Karyola Bençli 185 120 243
160 cm Karyola Bençsiz 185 120 220
180 cm Karyola Bençli 205 120 243
180 cm Karyola Bençsiz 205 120 220
Şifonyer 146 84 50
Şifonyer Aynası 75 105 2
Komodin 60 59 50
Çamaşırlık 80 112 50

  • Bencli karyola set
  • Cam kapaklar akordiyon sistem açılım
  • Temperli Reflekte Cam kapak dolap
  • Yüksek ayaklı
  • 160*200 bazalı karyola
  • Sensörlü dolap içi Led sistemi
  • Çok raflı dolap içi
  • Ceviz renk
  • Modern tasarım
  • Dokunmatik Led Ayna
Ürün Rengi Ceviz
Kullanılan Malzeme Suntalam, Temperli cam, Metal malzemeden üretilmiştir.
Karyola ve Başlık Kumaş Döşeme Uygulanmıştır. Suntalam malzeme, ayaklar Ahşap
Gardırop Temperli kenar baskılı 4 mm reflekte cam kapak kullanılmıştır. Dolap içinde metal çerçeveli pantolonluk bulunmaktadır. 2 adet çekme raf bulunmaktadır. Kapak kenarındaki çerçeveler aliminyum malzemeden üretilmiştir.
Komodin

2 Adet çekmeceden oluşmaktadır. Ön yüz ve gövdelerde temperli cam 

kullanılmıştır. Ayaklar ahşap olarak üretilmiştir.

Şifonyer 5 adet çekmece ve 1 adet aynadan oluşmaktadır. Ayaklar ahşap olarak üretilmiştir. Ön yüz ve gövdelerde Boyalı  malzeme kullanılmıştır.
Mobilya Bakımı Mobilyalarınızı nemli bezle silerek temizleyebilirsiniz. Direkt güneş ışığından koruyunuz. Sıcak yüzeylerin ve suyun uzun süreli yüzeye temasından kaçınınız.

Soru & Cevap

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Mobilya sektöründe yıllardır hizmet veren Akyol life özenle tasarlanmış, birinci kalite mobilyaları sizler için üretiyor. Kalite deyince ilk akla gelen İnegöl mobilyası, Akyol Life tasarımıyla birlikte dayanıklı, rahat ve göz alıcı mobilya anlayışının kurallarını yeniden yazıyor.

x